Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olimpiyat'ta fırtına

Olimpiyat'ta fırtına

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Yusuf'la öne geçti; Q7'nin ortası ağlarla buluştu. Portekizli atılınca Erkan Zengin geçen haftaki gibi 3 puanı getiren isim oldu

Ö.ÇETİN ENGİN
Beşiktaş önünde Şota kurnaz bir planla sahaya sürdü takımını. Mersin karşısında kazandığı her topla rakip on sekize sayısız sortiler yapan Kartal, Trabzon'un disiplinli alan savunması karşısında şaşkına döndü. İki numaralı bölgede siyah-beyazlı teknik ayaklara oynama alanı bırakmayan bordo-mavililer rakibini bir güzel durdurdu. İlk yarıda Oğuzhan, Q7, Gökhan, Olcay bir türlü boşluk bulup 3. bölgeye inemedi. Motta'nın kanadı maç boyunca koridora döndü. Q7'den feryat figan boşuna yardım bekleyen sambacı Yusuf karşısında zor durumlara düştü. Beşiktaş istediklerini yapamayınca bu defa sinir yaptı. Bu da Trabzon'un işine geldi. Mbia'nın her hareketi, her pası usta işiydi. Orta bloğu maestro gibi yönetti. 19. dakikada on sekiz içine giremeyen Kartal bu bölge dışından Olcay'la kaleyi yokladı; Onur başarılıydı. Maçta ilk çeyreğin dolduğu sıralarda Motta'nın kanadından inen Yusuf biraz daha düzgün ortalasa N'doye'nin golü yapması işten bile değildi. Sahadaki 4 kanat bekin de yeterli bindirmeleri yapmadığı, dolayısıyla oyunun enine genişlemediği ve nihayet yeterli pozisyonun olmadığı ilk yarı golsüz bitti.
Maçın adamı Quaresma!
İkinci 45'le birlikte Beşiktaş hatlarını bir 'tık' öne çekti. Bu gol bulmak ihtimaliyle, yeme riskinin artması demekti. Nitekim Gökhan Töre altı pas içinde öyle bir gol kaçırdı ki kendisini dahil kimse inanamadı. Ardından Beşiktaş riskin faturasını ödedi. 53'te Trabzon iki kişiyle geldi, gol buldu. N'doye'nin zeka ürünü asistinde Yusuf Erdoğan yerden avladı Tolga'yı: 0-1. İmdada Quaresma yetişti. 57'de rüzgarın da etkisiyle taç çizgisi yakınından ilginç bir golle avladı Onur'u: 1-1. Ardından aynı Q7 bilinçsiz bir şekilde takımını on kişi bıraktı. Hakem Palabıyık'ın ikazına rağmen düdük çalmadan frikik kullandı, ikinci sarıdan atıldı. On kişiyle yüklenen Kartal gittikçe şuursuz saldırılar yapar oldu. Hatları koptu, disiplinden uzaklaştı. 84'te Erkan Zengin on sekiz dışından öyle bir bazuka gönderdi ki Tolga kıpırdayamadı bile: 1-2.
Olimpiyat'ta fırtına


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...