A Milliler Letonya'ya mağlup oldu

/ Kaynak: İHA
A Milliler Letonya'ya mağlup oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Super Cup'ta mücadele eden A Milli Basketbol Takımı, turnuvanın ikinci gününde Letonya'ya 81-79'luk skorla mağlup oldu.

Almanya'nın Hamburg şehrinde düzenlenen Super Cup'ta mücadele eden A Milli Takım, turnuvanın ikinci gününde Letonya'ya 81-79'luk skorla mağlup oldu. Ay-yıldızlı ekip, Super Cup'taki son maçında 23 Ağustos Pazar günü TSİ 16:00'da ev sahibi Almanya ile karşılaşacak.
Karşılaşmaya Sinan Güler, Barış Hersek, Semih Erden, Ali Muhammed ve Furkan Korkmaz beşi ile başlayan A Milli Takım, ilk sayılarını Semih Erden ile buldu. Ay-yıldızlı ekip, mücadelede 5 dakika geride kalırken farkı çift hanelere çıkardı. Bu bölümde Furkan Korkmaz'dan 6 sayılık katkı geldi. İlk çeyreğin son 4 dakikasında Letonya'dan 10-1'lik seri geldi. Bu çeyrek Millilerin 18-17 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyrekte her iki takım da dengeli bir performans gösterirken, son bölümlerde Milliler, iyi bir oyun sergiledi ve soyunma odasına 33-31 önde gitti.
Milliler mücadelenin ikinci yarısına Sinan Güler, Barış Hersek, Furkan Korkmaz, Kenan Sipahi ve Semih Erden beşi ile başladı. Sinan Güler üçüncü çeyrekteki ilk basketi bulurken, Letonya sonrasında 8-0'lık bir seri yakaladı. Milliler, Furkan Kormaz ve Semih Erden ile 7-0'lık bir seri ile cevap verdi. Üçüncü çeyrek Letonya'nın 53-50 üstünlüğü ile sonuçlandı. Son çeyrekte Melih Mahmutoğlu arka arkaya 5 sayı buldu ve Milliler karşılaşmada üstünlüğü ele geçirdi. Son saniyede Birkan Batuk'un kullandığı üç sayılık atıştan yararlanamayan Milliler, karşılaşmadan 81-79 mağlup ayrıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...