Rize deplasmanına giden F.Bahçe'ye maxsimum güvenlik önlemi!

Rize deplasmanına giden F.Bahçe'ye maxsimum güvenlik önlemi!

SPOR Haberleri

Geçen sezon Rize dönüşü saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesinin benzer bir olay yaşamaması için emniyet birimleri her türlü güvenlik tedbirlerini aldı

M.EMİN ULUÇ
Fenerbahçe kafilesinin geçen sezon Trabzon'da yaşadığı silahlı saldırıdan ders çıkaran emniyet yetkilileri bu sefer işi baştan sıkı tuttu. Özel bir uçakla Trabzon'a inen sarı-lacivertlilerin Rize'ye sağ salim varabilmesi için devlet büyüklerine uygulanan güvenlik protokolleri devreye sokuldu. Trabzon Havaalanı'na inen Fenerbahçe kafilesi dış hatlar geliş terminalinden içeri alınırken, polisler adeta kuş uçurmadı. Havaalanının içinde ve dışında geniş çaplı bir güvenlik koridoru oluşturulurken, Fenerbahçe A Takımı, U-21 takımı ve yöneticileri üç ayrı otobüse binerek yola koyuldu. Otobüsler polis araçlarının eskortluğunda Rize'ye doğru yola koyulurken, konvoya hiçbir sivil aracın yaklaşmasına izin verilmedi.
Kamera ve jammer desteği
Her türlü olasılığı göze alan emniyet yetkilileri konvoyu sinyal kesici jammer cihazıyla güvenliğe alırken, dört farklı açıdan kayıt yapabilen özel bir sistemle donatılmış bilgisayar destekli kamera aracı da kafilede yer aldı. Bunun yanı sıra Trabzon'dan Rize'ye gidene kadar tüm kavşaklarda, üst geçitlerde, yaya geçitlerinde de polisler nöbet tuttu. Ayrıca, konvoy kırmızı ışıklarda da durmadan yoluna devam etti. Özellikle geçen sezon saldırı yapılan bölgede ve coğrafi olarak buraya benzer mevkilerde tedbirlerin daha yoğun olduğu görüldü. Fenerbahçe kafilesi kazasız belasız Rize'ye ulaşarak kamp yapacağı otele yerleşti. Gece yolculuğu yapmayacak olan sarı-lacivertliler, yarın dönüş yolunda da aynı tedbirlerle Trabzon'a getirilecek.
Rize deplasmanına giden F.Bahçe'ye maxsimum güvenlik önlemi!
OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK TEDBİRLERİ
Ç.Rizespor maçı için dün öğle saatlerinde Trabzon'a inen sarı-lacivertli kafile geniş güvenlik önlemleri altında Rize'ye geçti. Trabzon'daki havaalanında çok sayıda polisin olduğu gözlenirken, F.Bahçe'yi Rize'ye götüren otobüsün arkasında ve önünde de çok sayıda güvenlik aracının yer alması dikkat çekti. Yolculuk boyunca konvoya hiçbir sivil aracın yaklaşmasına izin verilmedi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...