Anadolu Efes, hazırlık kampı için Slovenya'ya gitti

/ Kaynak: AA
Anadolu Efes, hazırlık kampı için Slovenya'ya gitti

SPOR Haberleri  / AA

Anadolu Efes Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışmaları için Slovenya'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan uçakla Slovenya'nın Kranjska Gora kentine giden lacivert-beyazlılar, 9 Eylül Çarşamba gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.
Anadolu Efes, Slovenya kampı sırasında 4 hazırlık maçı yapacak. Lacivert-beyazlılar, 4 Eylül Cuma günü Union Olimpija (Slovenya), 5 Eylül Cumartesi günü Lasko (Slovenya), 7 Eylül Pazartesi günü Domzale (Slovenya) ve 8 Eylül Salı günü de Zielona Gora (Polonya) takımlarıyla karşılaşacak.
Anadolu Efes'in, Slovenya kampı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Thomas Heurtel, Jayson Granger, Jon Diebler, Derrick Brown, Bryant Dunston, Alex Tyus, Emircan Koşut, Okben Ulubay, Ahmet Düverioğlu, Berk Demir, Oğulcan Baykan, Onuralp Bitim, Muhaymin Mustafa, Ege Havsa ve pilot takım Pertevniyal'in ABD'li oyuncusu Elijah Johnson.
Lacivert-beyazlılarda, Avrupa Şampiyonası öncesi milli takımlarda bulunan Doğuş Balbay, Birkan Batuk, Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Dario Saric ile sakatlığı devam eden Nenad Krstic, kamp kadrosunda yer almadı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...