Saman yüklü kamyonetten 70 bin paket kaçak sigara çıktı

Saman yüklü kamyonetten 70 bin paket kaçak sigara çıktı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saman yüklü kamyonette 70 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saman yüklü kamyonette 70 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Nurhak karayolunun ilçe girişinde yaptıkları uygulamada H.K. idaresindeki saman yüklü kamyoneti durdurdu.
Araçta yapılan aramada saman balyalarının arasına gizlenmiş 70 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Sürücü H.K, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

YURTTAN ASAYİŞ HABERLERİ

- Manisa'da iş yerinde yangın


Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bir lokantanın tıkanan bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Utku Mahallesi'ndeki bir apartmanın zemin katındaki lokantada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını kendi imkanlarıyla söndürmek isteyen iş yeri çalışanları, alevleri kontrol edemeyince itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını söndürdü. Hasara yol açan yangın, apartmanın üst katlarındaki ev ve iş yerlerindeki vatandaşlarda korkuya neden oldu. Lokanta sahibi, bacanın tıkandığını bildiklerini ve bu konuda firmaya söyledikleri halde firmanın bacayı temizlemeye gelmediğini iddia etti.


- İzmir'de elektrik akımına kapılan çocuk ağır yaralandı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde elektrik akımına kapılan 4 yaşındaki çocuk, ağır yaralandı. Bağyurdu Mahallesi Küme Evleri mevkisindeki evlerinin bahçesinde oynayan Evin Kaya, topraklama hattına dokunması sonucu elektrik akımına kapıldı.
Yaralanan Evin, yakınları tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Evin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

- Babasını öldürüp intihar ettiği iddiası

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bir kişinin babasını tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü. İddiaya göre, 26 yaşındaki Mustafa K, Gaziantep'te henüz tespit edilemeyen bir nedenle tartıştığı babası Abdullah K.'yı (65) tabancayla öldürdükten sonra kaçtı. Daha sonra Bozova ilçesine bağlı Kırağlı Mahallesine geldiği belirlenen Mustafa K'yi güvenlik güçleri gözaltına almak istedi. Teslim olmak istemeyen Mustafa K. elindeki tabancayla başına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mustafa K, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa K'nin cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.


Öte yandan Gaziantep Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Abdullah K'nin cesedinin ise yakınlarına teslim edildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...