Galatasaray, 20 yaşındaki stoper için Manchester City ile anlaştı

Galatasaray, 20 yaşındaki stoper için Manchester City ile anlaştı

SPOR Haberleri

1 yıllığına kiralanacak olan Belçikalı oyuncunun menajeri ve babası bugün detayları konuşmak için İstanbul'a gelecek

Transfer çalışmalarına yoğunlaşan Galatasaray, stoper transferini büyük ölçüde bitirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yaşı genç, seri ve fiziği güçlü bir stoper için scout ekibine rapor vermişti. Yapılan araştırmalar sonrasında sarı-kırmızılılar Manchester City'nin 20 yaşındaki savunma oyuncusu Jason Denayer'de karar kıldı. Yönetim, Hamzaoğlu'ndan onay aldıktan sonra İngiliz kulübü ile temasa geçti. Manchester City ile yapılan pazarlıklar sonucunda Galatasaray 1 yıllık kiralama karşılığında mutlu sona ulaştı. Belçikalı oyuncu, Zabaleta'nın sakatlanması nedeniyle dünkü Manchester City'nin Everton ile yaptığı karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer aldı. Galatasaray yönetimi City ile el sıkışmasının ardından Jason Denayer'in menajeri ve babasını yıllık ücreti belirlemek amacıyla İstanbul'a çağırdı. İkili, bugün Başkan Dursun Özbek ile bir araya gelecek.
Rajkovic için de teklif yapıldı
Galatasaray'ın büyük ihtimalle transferi bitirip, birkaç gün içinde KAP'a bildirmesi bekleniyor. Jason Denayer geçtiğimiz sezon Celtic'te kiralık olarak forma giymişti. Galatasaray'ın, Cit'ye kiralama bedeli olarak 500 bin avro ödemesi bekleniyor. Bu arada sarı-kırmızılı kulüp uzun süredir ilgilendiği kaleci Rajkovic için Kızılyıldız kulübüne son olarak 1.5 milyon avroluk bir teklifte bulundu. Bu transferin de hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.
Galatasaray, 20 yaşındaki stoper için Manchester City ile anlaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...