Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce Van Persie sonra tam tersi

Önce Van Persie sonra tam tersi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Hollandalı yıldızıyla öne geçti sonra durdu. Penaltı kurtaran Volkan takımını ayakta tutmaya çalıştı.

M. EMİN ULUÇ
Sezona galibiyetle başlamış iki takımın mücadelesinde bu sefer gülen olmadı. Yıldızlar karması Fenerbahçe, mütevazı bir kadroya sahip Rize karşısında da beklenen patlamayı yapamadı ve birbirine en uzak iki yıldızının başarılı performanslarına rağmen sezonun ilk puan kaybını yaşadı. İlk yarıda RVP attı, Volkan tuttu. Ancak Rize'nin arzulu oyunu, henüz takım olmayı başaramayan yıldızlar ordusunun 3 puan hayalini çaldı. Ev sahibi ekip ilk yarı boyunca sağlı sollu ataklarla Fenerbahçe defansına nefes aldırmasa da kaptan Volkan, "Çanakkale Geçilmez"i oynayarak takımını oyunda tuttu. Atromitos'a attığı golün ödülünü ilk kez 11'de forma giyerek alan RVP 18'de attığı şık golle Pereira'ya teşekkür ederken, 31'de Ahmet İlhan'ı düşürerek penaltıya sebebiyet veren Volkan, Deniz Kadah'ın kullandığı vuruşu kurtarmakla kalmadı, dönen topta Kweuke'ye de gol vizesi vermedi. İlk yarı boyunca oyunun tek hakimi Rize, soyunma odasına mağlup girmekten kurtulamadı.
Olmak ya da olmamak
Bugüne kadar tüm eleştirilere rağmen çift forvet inadından vazgeçmeyen Vitor Pereira'nın ikinci yarıya Fernandao-Alper değişikliğiyle başlayıp 4-2-3-1'e dönmesi Fenerbahçe'nin oyununa tempo kattı. Amma velakin Sylvestre farkı açmayı bekleyen Fenerbahçe'nin hesaplarını alt üst etti. Sarı-lacivertliler, ilk etapta oyunu rakip yarı alana yıkmayı başarsa da Rize reaksiyon göstermekte gecikmedi. 60'ta Itanje, Nani'nin frikiğini mükemmel bir şekilde çelerken, 61'de oyuna dahil olan Sylvestre 74'te sağ çaprazdan yaptığı vuruşla Kjaer'in kendi kalesini vurmasını sağladı: 1-1. İlerleyen dakikalarda iki tarafın da çabaları gol getirmeyince puanlar paylaşıldı. Bu maç bize iki önemli başlık verdi. Birincisi Fenerbahçe'nin kazanmak için yıldızlardan fazlasına ihtiyacı var. Takım olmadan başarılı olmak mümkün değil. İkincisi Rizespor, bu ligde çok canlar yakar. Ve son olarak Vitor Pereira, koltuğunu korumak istiyorsa içindeki Latin ateşini oyuncularına enjekte etmek zorunda. Yoksa kendisini yakacak!
Önce Van Persie sonra tam tersi


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...