Türk yapımı arama motoru: Vuhuv

Türk yapımı arama motoru: Vuhuv

TEKNOLOJİ Haberleri

VUHUV ile mevcut arayüz değişmeden sadece komut değişimiyle arama özelleşebiliyor, böylelikle bilgiye erişim daha esnek ve daha kolay oluyor.

VUHUV dünya genelinde dil ayrımı olmadan, yüksek seviyede coşku ve yüksek seviyede mutluluk anında söylenen bir kelime olduğu için seçilmiş. nbsp;
VUHUV sorgu yapısının temeli nokta karakterine dayanıyor, aramaya nokta ile başladığınızda komutlar listeleniyor, örneğin .sözlük antijen yazıldığında nbsp;direk bu kelimenin sözlük içindeki karşılıkları geliyor. Böylelikle normal web aramasındaki gibi antijen nedir, antijen ne demek, antijen anlamı gibi yazıp konuyla ilgisiz sayfalarda dolaşmaya gerek kalmıyor.
nbsp;
Aktif çalışan komutlar dışında henüz aktif edilmemiş onlarca komut projelendirilmiş durumda. Hali hazırda çalışan komutlar için vuhuv.com da Özel Komutlar bölümüne bakılabilir.
Türk yapımı arama motoru: Vuhuv
Bilininen şekli ile karmaşık yapılarda arama yapmak her zaman iyi sonuç getiremiyor, vuhuv bu sebeple kullanıcıyı daha arama yapmadan hedefe yönlendirecek büyük veri yapılarıda oluşturuyor. Türkiye'deki tüm siteler tek tek ilgili arama bölümlerine dahil edilecek.
nbsp;
"Yola çıkmayan varamaz." diyen vuhuv kurucusu Barış ÇEPİK, arama motorumuz ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok yol alınacağını belirterek destek bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Babasa 3 Şubat 2023 22:20

Tam destek

Sonraki Haber Yükleniyor...