Dev maçta puanlar paylaşıldı

Dev maçta puanlar paylaşıldı

SPOR Haberleri

Arsenal'e konuk olan Liverpool, Lucas Leiva'nın da ilk 11'de oynadığı maçta 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrıldı.

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasının kapanış maçında Arsenal ile Liverpool karşı karşıya geldi. Emirates'te oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Maça Liverpool hızlı başlasa da, Arsenal oyunun genelinde %65 ile topun kontrolünü sağladı ve maç boyunca daha etkili taraf oldu. Fakat, Liverpool kaleye daha etkili akınlar düzenleyen taraftı. İki hücumcu takımın, ofansif bir oyun oynadığı maçta sonuç olarak gol olmadı.
Mücadelede Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ile Liverpool'un Türk asıllı genç yeteneği Emre Can 90 dakika süre aldı. Ayrıca, Liverpool'un Hoffenheim'dan transferi Roberto Firmino ilk kez Premier Lig maçına çıktı. Öte yandan, Beşiktaş'ın transfer için anlaştığı iddia edilen Lucas Leiva, maça ilk 11'de başladı ve 76 dakika sahada kaldıktan sonra yerini Jordan Rossiter'e bıraktı. Bu sonucun ardından Arsenal 4 puana, Liverpool ise 7 puana yükseldi. Arsenalgelecek hafta Newcastle United'a konuk olacak. Liverpool ise Anfield'da Slaven Bilic'in West Ham United'ı ile mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...