Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obi Mikel de Beşiktaş sürprizi

Obi Mikel de Beşiktaş sürprizi

SPOR Haberleri

Nijerya'dan Punch gazetesi daha önce G.Saray ve F.Bahçe'nin de teklifte bulunduğu Obi Mikel için Beşiktaş'ın Chelsea'nin kapısını çaldığını yazdı.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerle yaptığı görüşmeler aralıksız sürerken, her geçen gün yeni bir isim gündeme getirilmeye başlandı. Nijerya'dan Punch Gazetesi, daha önce Galatasaray ve F.Bahçe'nin de transfer teklifinde bulunduğu John Obi Mikel için bu kez Beşiktaş'ın Chelsea'nin kapısını çaldığını yazdı. Siyahbeyazlıların Nijeryalı yıldız için 5 milyon euro önerdiğini iddia etti. Gazeteye konuşan Nijerya Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Edema Fuludu ise, "Beşiktaş'a giderse bu onun kariyeri için iyi olur. Daha fazla yedek kalmamalı" dedi. 2006'da Norveç'in Lyn takımından 20 milyon euro'luk bir yatırımla Chelsea'ye gelen John Obi Mikel bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. nbsp;


HAVA TOPLARINA HAKİM nbsp;
Mavilerin başına gelen hiçbir hoca onu göndermeye cesaret edemedi ama direkt 11'e de koyamadı. Obi Mikel 1.88'lik boyuyla hava toplarına hakim bir isim. Bu fiziksel özelliği hem savunmada hem hücumda çok işine yarıyor. İki ayağını kullanması da onu farklı kılan artılarından biri. Chelsea'de 340 maça çıkan Obi Mikel 5 gol, 12 asistlik bir performans sergiledi. 60 sarı, 4 kırmızı kart gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...