Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fas ve İspanya'dan DAEŞ'e ortak operasyon

/ Kaynak: AA
Fas ve İspanya'dan DAEŞ'e ortak operasyon

DÜNYA Haberleri  / AA

Fas ve İspanya güvenlik güçlerinin terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenledikleri ortak operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Fas İçişleri Bakalığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Fas ve İspanya güvenlik güçlerinin Kazablanka, Fes, Nador, Melilya ve El-Hüseyma kentlerinde düzenledikleri ortak operasyonda DAEŞ'e militan temin ettikleri gerekçesiyle 13 kişi gözaltına alındı. DAEŞ ile bağlantılı bu tür hücreler Fas ve diğer ülkelerin çıkarlarını hedef almaktadır" ifadeleri kullanıldı. Operasyonda, İspanya'nın başkenti Madrid'de DAEŞ ile bağlantısı olan bir kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi. Fas Kralı 6'ncı Muhammed daha önce, ülkesinin güvenliğini sağlamak ve istikrarını korumak için bir dizi tedbirler almış, bu kapsamda Suriye ve Libya vatandaşlarına vize zorunluluğu getirmişti.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...