Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fotoğraf çekmek isterken, 15 metre uçurumdan yuvarlandı

/ Kaynak: İHA
Fotoğraf çekmek isterken, 15 metre uçurumdan yuvarlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesi'nde fotoğraf çekmek isteyen yaşlı kadın 15 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlandı.

Ağır yaralanan talihsiz kadın Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunduğu yeren çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.77 yaşındaki Gülümser Emirosmanoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olay Alanya ilçesi Dimçayı Mevkii, Bıçakçı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre barajın bulunduğu Dimçayı'nın fotoğrafını çekmek isteyen 77 yaşındaki Gülümser Emirosmanoğlu, fotoğraf çekmek için kıyıya yaklaştığında dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 15 metre yuvarlanan yaşlı kadını önce yanında bulunan ailesi çıkarmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Bunun üzerine aile itfaiye ve ambulanstan yardım istedi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve sağlık ekipleri yaşlı kadını düştüğü yerden uzun uğraşlar sonunda halat yardımıyla çıkardı. Ağır yaralı olarak hastane götürülen Gülümser Emirosmanoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen Bıçakçı Köyü Mahalle Muhtarı Murat Çay, Manzarasının güzel olması nedeniyle yerli tatilcilerin bu bölgeye gelerek fotoğraf çektirip, banklarda oturduklarını belirterek " Kadın da ailesiyle buraya gelerek resim çekilirken dengesini kaybederek yoldan 10-15 metre aşağıya yuvarlanıyor. Buradan geçen kum ve çakıl taşıyan kamyon şoförü olayı görür görmez de bize haber verdi. Biz de ambulansa ve itfaiyeye bildirdik. Bayanı düştüğü yerden çıkardık. Durumu ağır görünüyordu." dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...