Saray karıştı

Saray karıştı

SPOR Haberleri

Sivas'ta yedek kalan, Osmanlı maçında 2. yarıda oyundan alınan golcü futbolcu takım otobüsüne binmek istemedi

West Ham United'ın G.Saray'a Burak Yılmaz teklifi sonrası Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Onun vermesi gereken bir karar" yönünde açıklama yapmış ve sonrasındaki gelişmeler dikkat çekici tuhaflıklara sahne olmuştu. Öncelikle Ada ekibinin 5 milyon avroluk teklifi kulüpçe reddedilmiş ve gerek başkan Özbek gerekse Burak 'G.Saray'da devam' açıklaması yapmıştı. Ancak spor kamuoyunda birçok gelişen olay daha sonra izleyenlerine 'kazın ayağı öyle değilmiş' dedirtiyor. Burak konusunda da arka arkaya yaşanan gelişmeler 'neler oluyor' sorusunu gündemde tutuyor. Osmanlıspor maçı sonrası, "Burak'la aramda problem yok" dese de Kral'ın takım otobüsüne binmemesi ve Selçuk İnan'la yardımcı antrenör Fuat Buruk tarafından zorlukla sakinleştirilmesi olay oldu. Kısacası hocayla futbolcusu arasında güllük gülistanlık bir durum yok.
Geçen sezondan beri sürüyor
Geçen sezon Beşiktaş derbisinde oyundan alınınca Hamzaoğlu'nun elini sıkmayan Burak, Süper Kupa maçında da kenara alındığı için şişeleri tekmelemişti. Ardından West Ham teklifiyle birlikte Hamza Hoca golcü futbolcuyu Sivas deplasmanında şaşırtıcı bir şekilde yedek başlattı. İkinci yarıda maça giren Burak bir puanın gelmesinde en büyük paya sahip oldu. Ancak Osmanlıspor önünde on birde başlayıp ikinci yarıda oyundan alınan futbolcu şoku yaşadı. Tribünler Hamza Hocayı bu kararından dolayı yuhalarken oyuncuyu alkışlayarak destek verdi. Eski Yönetici Cüneyt Tanman, "Burak çok mutlu değil, Hamza Hoca da Burak'tan memnun değil. Çok etkisiz olan Umut'un yerine Burak'ın çıkması çok ilginçti" ifadelerini kullanarak ikili arasındaki soğuk savaşı gözler önüne sürdü. nbsp;
Ve Tanman istifa etti
Cüneyt Tanman'ın, Burak'la Hamza Hoca arasında problem olduğu yönünde yaptığı açıklamalar camiada büyük tepkiye sebep oldu. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, "Tanman'ın bu açıklamaları doğru değil. Hem yöneticilik, hem spor yazarlığı işi bir arada olmaz" açıklaması yaptı. Daha önce Tanman'dan istifasını isteyen Başkan Özbek, bir kez daha bu talebini yineledi. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmayan Tanman, istifasını kulübün genel sekreteri Mustafa Turgun'a elden verdi. Tanman'ın istifası yönetim tarafından kabul edilirken, yerine yedek üyelerden Ali Yüce asil üyeliğe alındı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...