Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatandaş trafik ihlali yapanı çekecek, polis ceza yazacak

Vatandaş trafik ihlali yapanı çekecek, polis ceza yazacak

Ekonomi Haberleri

Trafikte makas atanlar, emniyet şeridine giren veya trafik ihlali yapan sürücülere gerekli cezaların verilmesi için vatandaşlara önemli bir görev düşüyor.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Uygulamaya göre, her vatandaş trafik ihlali yapan araçların fotoğrafını veya videosunu çekerek o sürücüye ceza yazdırılmasına yardımcı olabilecek.


Yetkililer, trafikte tehlikeli sürüş yaparak makas atanlar, emniyet şeridine giren veya herhangi bir trafik ihlali yapan sürücülere gerekli cezaların verilmesi için vatandaşlarla el ele çalışacaklarını söyledi. Vatandaşların çektiği tüm görüntüleri, akıllı telefonlardan 0533 155 01 55 ve 0552 155 01 55 numaralı cep telefonlarına WhatsApp ve Viber ile gönderebilecek.

Vatandaş trafik ihlali yapanı çekecek, polis ceza yazacak



Trafik şubede kurulan özel ekip de bu görüntüleri hemen incelemeye alacak. Doğruluğuna göre ceza yazılacak. Yetkililer bu uygulamanın İstanbul'da faydalı bir çalışma olacağına inandıklarını kaydetti. (Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...