Galatasaray aradığı forveti buldu! Çılgın iddia! İşte o isim...

Galatasaray aradığı forveti buldu! Çılgın iddia! İşte o isim...

SPOR Haberleri

Galatasaray'da forvet transferiyle ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'e kötü başlayarak 2 maçta galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, dün oynadığı Osmanlıspor maçında rekor sayıda şut atmasına rağmen aradığı golü bulamamıştı. Taraftarların ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da uzun süredir golcü bir ismi istemesi sonrası yönetim geç de olsa bu soruna dünyaca ünlü bir golcüyle çözüm buluyor.
Galatasaray'ın Bulgar futbolunun en büyük isimlerinden biri olan golcü oyuncu Dimitar Berbatov ile anlaştığı öğrenildi. Sezonu Monaco formasıyla tamamlayan 34 yaşındaki yıldız isim, bonservissiz olarak Sarı Kırmızılı takıma imzayı atıyor. Berbatov geçen sezon Fransız ekibinde 9'u Şampiyonlar Ligi olmak üzere 38 maçta forma giymiş, 1'i Arsenal'a toplam 9 gol 2 asistle oynamıştı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan ve kıl payı finalist Juventus'a elenen takımının en önemli isimlerinden biri olmayı başarmıştı.


KARİYERİNDE YOK YOK
Şu ana kadar kariyerinde 9 kulüpte forma giyen Berbatov için 61 milyon Euro'luk bonservis ücreti ödendi. Tabii ki bunlardan en yüklüsü, Tottenham'a 38 milyon Euro ödeyen Manchester United'a ait. 4 sezon formasını giydiği Kırmızı Şeytanlar'da 56 gol 27 asistlik performans sergileyen Bulgar golcü, 2 kez Premier Lig gol krallığı tacını giymeye hak kazanmıştı.
Bulgaristan'da 7 kez Yılın Futbolcusu seçilen Berbatov ile İngiltere'den Aston Villa, West Ham, Bournemouth ve Leicester City, İtalya'dan da Sampdoria ilgilenmişti ancak golcü oyuncu şartlardan dolayı hiçbirine imza atmamıştı. Sarı Kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesi, bu tercihte en büyük etken.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...