ABD'li özel temsilci İncirlik Üssü'nde

/ Kaynak: DHA
ABD'li özel temsilci İncirlik Üssü'nde

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ABD'nin IŞİD'e karşı Koalisyon Özel Temsilcisi Brett McGurk, Adana'daki İncirlik Üssü'nde Albay John Walker'i ziyaret etti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve IŞİD'e karşı Koalisyon Özel Temsilcisi Brett McGurk, Adana'daki İncirlik Üssü'ndeki ABD'nin 39'uncu Taktik Grup Komutanı Albay John Walker'i ziyaret etti. Suriye'deki terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen hava operasyonlarında koalisyon güçleri tarafından kullanılmaya başlanan Türk-ABD Ortak Savunma Tesisi olan İncirlik Hava Üssü'ndeki ABD'nin devamlı hava birliği olan 39'uncu Taktik Grup Komutanlığı önemli bir misafirini ağırladı. ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve IŞİD'e karşı Koalisyon Özel Temsilcisi Brett McGurk, ABD'nin bu üsdeki Komutanı Albay John Walker ile uzun bir görüşme yaptı. Komutanlık merkezindeki görüşmenin ardından McGurk ile Albay Walker hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyaretin içeriği hakkında açıklama yapılmadı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...