Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polise ateş açıldı! Operasyon başladı

Polise ateş açıldı! Operasyon başladı

GÜNDEM Haberleri

Silopi ilçesinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu bir polis yaralandı

dinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca, Şehit Harun Boy  Mahallesinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına önce ses bombası atıldı,  ardından uzun namlulu silahla ateş edildi. Saldırıda bir polis hafif yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle kaçan teröristlerin  yakalanması için operasyon başlatıldı. 
 
BATMAN
 
Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, Yeşiltepe  Mahallesindeki bir sokağın 3 ayrı yerine iş makineleriyle hendek kazarak,  mahalleye girişleri engellemek istedi. Polisin, olay yerine sevk edilmesiyle örgüt üyeleri kaçtı. Hendekler  polise ait iş makineleriyle kapatılırken, kaçan şahısların yakalanması için  çalışma başlatıldı. 
 
DİYARBAKIR
 
Silvan ilçesinde ise terör örgütü PKK mensuplarınca Diyarbakır  Caddesinde seyir halindeki zırhlı polis aracına parça tesirli bomba atıldı.  Saldırıda ölen yada yaralanan olmadı. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon  başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...