Trabzonspor'a imza atan Marin çok iddialı

Trabzonspor'a imza atan Marin çok iddialı

SPOR Haberleri

Yeni transfer, “Ofansta bir vites daha yukarı alabilmek, boşlukları doldurmak, üretkenliğimizi artırmak için buradayım” dedi

Trabzonspor, İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nden anlaşmaya vardığı Alman futbolcu Marko Marin ile kiralık olarak sözleşme imzaladı. Marko Marin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın hazır bulunduğu törende, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Alman oyuncu, Trabzon gibi çok büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Geçen sezona kıyasla kendimi daha iyi hissedebileceğim bir futbol atmosferinde kendi kalitemi daha iyi ortaya çıkaracağımı düşünüyorum. Ofansta kendimi ve takım arkadaşlarımı oyuna sokup biraz daha kaliteli, yetenekli işler yapacağımı düşündüğüm için burayı tercih ettim. Trabzonspor'u ofansta bir vites daha yukarı alabilmek, boşlukları doldurmak, üretkenliğimizi artırmak için buradayım. Takımımı uçuracağım. Belki geçen sezon düzenli maç sayısına ulaşamadım ancak fit olmak, fiziksel olarak hazır olmak konusunda sıkıntım yok. Maç oynadıkça eski ritmimi yakalayacağım ve ciddi katkı sağlayacağım” ifadelerini kullandı.
Daha iyisini yapacağız
Marko Marin, “Bu sezon kulübün nihai amacı olan şampiyonluğa katkı sağlamak için buradayım. Çok değerli ve kıymetli oyunculara sahip bir kulüp. Bu sene güzel bir başlangıç yaptık. Tüm takım taşın altına elimizi sokarak en iyisini yapacağız" diye konuştu. Bordo-mavili kulüp, satın alma opsiyonlu olarak sözleşme imzaladığı oyuncunun bonservisini almak istemesi halinde İngiliz kulübüne 4 milyon avro ödeyeceğini açıklamıştı.



Alternatifli kadro kuracağız

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, alternatifli bir kadro oluşturmak zorunda olduklarını söyledi. Hurma, “Büyük hedeflere gitmek kolay değil. Burada değerli oyuncuların yanına yeni oyuncular takviye yaptığımızda hepimizin arzu ettiği Trabzonspor ortaya çıkacaktır. Bütün transferleri daha güçlü olabilmek için yapıyoruz. Zaman zaman birtakım kararlar alıyoruz. Umut ediyorum aldığımız kararların hepsi doğru çıkar. 1-2 transfer daha düşünüyoruz ama yapmak zorunda değiliz. Kulübün şartları, imkânları uygun olursa yapacağız" dedi. Hurma, takımdan ayrılmaları gündemde olan oyuncuların kendilerine bir kulüp bulamamaları halinde aynı şartlarda pilot takımları 1461 Trabzon'da forma giyebileceğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...