Pereira: Agresif ve akıllı

Pereira: Agresif ve akıllı

SPOR Haberleri

Hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu belirten Vitor Pereira, “Rakibi küçümsemiyoruz. Ancak Kadıköy'de büyük takımlara yakışanı yapacağız” dedi

Atramitos maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira kendinden emin konuştu. Fenerbahçe'nin adına yakışır bir oyun sergileyeceklerini vurgulayan Vitor Pereira, “Kontrayı durdurmanın bir yolu sizin de kontra oynamanızdır. Küçük takımlar sahasında bekler ve kontra arar. Ama biz büyük takıma yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Bizim yolumuz bu. Oyunu domine edeceğiz” dedi. İstediğine en yakın takımı Marsilya'yla oynadıkları hazırlık karşılaşmasında gördüğünü belirten Pereira, “O maçta agresif bir baskı yaptık. Top bizdeyken de agresiftik. Oyun ritmini yönetmek için bunu yapmalıyız” derken, “Ancak hâlâ zamana ihtiyacımız var. Harika oyuncularımız var ama onlara takım olma duygusunu biz kazandıracağız. Dünyada hiçbir takım ikinci haftada şampiyon olmaz. Bekleyin ve görün” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...