Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katil Esad güçleri klor gazıyla vurdu

/ Kaynak: AA
Katil Esad güçleri klor gazıyla vurdu

DÜNYA Haberleri  / AA

Katil Esad güçleri, Şam'ın doğusundaki Arbin beldesindeki yerleşim yerine düzenlediği saldırılarda 2 sivilin öldüğü, 18 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sivil savunma yetkililerinden edinilen bilgiye göre, orduya ait savaş uçakları, Şam'ın doğu kesimlerinde yer alan ve muhaliflerin kontrolündeki Arbin beldesine 9 saldırı düzenledi. Hava saldırılarında 2 sivilin yaşamını yitirdiğini ve 18 kişinin de yaralandığını dile getiren yetkililer, rejimin saldırdığı bölgede bir binanın yıkıldığını ve çevredeki binaların ise büyük hasar gördüğünü aktardı. Bu arada Halep'teki yerel medya aktivistlerinden Beha el Halebi ise Esed güçlerinin Halep'te muhaliflerin elindeki Karm el Cebel mahallesine ''klor gazıyla'' saldırdığını ve 15 kişinin gazlardan etkilendiğini belirtti. Halebi, klor gazından etkilenenlerin mahalledeki sahra hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığını söyledi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...