Sneijder Avrupa'da iddia istiyor

Sneijder Avrupa'da iddia istiyor

SPOR Haberleri

Sneijder'in menajeri Guido Albers, önümüzdeki günlerde yeni sözleşme görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini söyledi.

Sneijder'in menajeri Guido Albers, yıldız ismin Türkiye ve Galatasaray'da çok mutlu olduğunu dile getirirken, önümüzdeki günlerde yeni sözleşme görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini söyledi. Albers, “Bize bu yaz, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2+1 yıllık bir sözleşme önerildi. Şu an için herhangi bir ücret konuşulmadı. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir Galatasaray'da forma giymek istiyor. Wesley yönetimle konuştu ve takımın Avrupa Kupaları için iddialı olduğunu görmek istediğini yönetime iletti. Kendisi gibi hırslı ve yarışmacı bir takım beklentisi içinde” şeklinde konuştu.

BENFİCA
3 senede 2 final oynadı

Geçen sezon mutlu sona ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'ne ilk torbadan giriş yapan Benfica, UEFA takımlar listesinde altıncı sırada yer alıyor. Teknik Direktör Jorge Jesus'u, ezeli rakibi Sporting Lizbon'a kaptıran Benfica, takımı Rui Vitoria'ya emanet etti. Benfica'nın kadrosunda Gaitan ve Eduardo Salvio gibi yıldız futbolcular bulunuyor. Ayrıca Portekiz ekibi, Fulham'dan Mitroglou'yu kiralarken, Atletico Madrid'den Raul Jimenez, QPR'den Adel Taarabt'ı renklerine bağladı. Benfica, karşılaşmalarını 65.647 kişilik Estadio da Luz'da oynuyor. Portekiz temsilcisi 2013 ve 2015 yıllarında Avrupa Ligi'nde final oynamasına rağmen kupaya uzanamamıştı. 

ATLETİCO
Yıldızlarını bir bir sattı

La Liga'yı geçen sene üçüncü sırada noktalayan Atletico Madrid, UEFA takımlar listesinde beşinci sırada bulunuyor. Daha önce gruplarda 5 defa mücadele veren İspanyol ekibi, geçtiğimiz yıl Devler Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde son olarak 2013-14 sezonunda final oynayan kırmızı-beyazlı takım, 1973-74'te de aynı başarıyı sağlamıştı. Atletico, Arda'nın yanı sıra Jimenez, Suarez, Miranda, Alderweireld, Mandzukic, Rodriguez ve Insua ile yollarını ayırdı. İspanyol kulübü, Porto'dan Martinez, Fiorentina'dan Savic, Monaco'dan Carrasco, Villarreal'den Vietto, Chelsea'den Filipe Luis ve Guimaraes'ten Mensah'ı kadrosuna kattı. 

ASTANA
6 senede tarih yazdı

İlk defa Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalan Astana, UEFA takımlar listesinde 310. sırada yer alıyor. Kazakistan Premier Ligi'ni şampiyon noktalayarak Devler Ligi 2. ön eleme turundan yola çıkan Astana, önce Maribor, 3. ön eleme turunda Helsinki ve Play-Off'ta ise APOEL Nicosia'yı saf dışı bırakıp tur biletini kapmayı başardı. Astana'nın tek şampiyonluğu bulunuyor.  Teknik direktörlüğünü 1992-93 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Bulgar hoca Stanimir Stoilov'un yaptığı Kazak temsilcisinin kadrosu genel olarak Kazak oyunculardan oluşuyor. 2009 yılında kurulan Astana geçtiğimiz yıllarda stratejik işbirliği için Galatasaray ile anlaşma imzalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...