Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kral Fernandao skoru da belirledi

Kral Fernandao skoru da belirledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, 'Kral' golcüsü Fernandao ile Atromitos'u yıktı geçti; Avrupa Ligi'nde gruplara adını yazdırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş karşılaşmasında Yunanistan'ın Atromitos takımını Kadıköy'ün çimlerine gömdü: 3-0. Yunanistan'daki ilk maçı 1-0 kazanmanın rahatlığı ile Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıkan Kanarya, 90 dakika süper futbolu ile Atromitos'u resmen ezip geçti. Sarı-lacivertli temsilcimiz, 7. dakikada Fernandao'nun golü ile öne geçti. 45+2. dakikada Caner Erkin'in 35 metreden şahane füzesi, iki kale direğinin birleştiği yerde (çatalda) patladı. 


KRAL SKORU DA BELİRLEDİ
59'da kaleci Gorbunov, Caner'in soldan yaptığı ortada topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak ağlarla kucaklaştı: 2-0. 75'te Nani'nin şutunda top direkte patladı. 78'de Volkan Şen, ceza sahasında gol koklayan Fernandao'ya müthiş bir orta kesti; 'Kral', jeneriklik bir kafa vuruşu ile kendisinin 2. golünü atıp maçın skorunu belirledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...