İşte Emre Kızılırmak'ın yeni dizisi

İşte Emre Kızılırmak'ın yeni dizisi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Emre Kızılırmak “Bir Deniz Hikayesi” dizisi ile iddialı geliyor

Kanal D'nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi, Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi” nin başrol oyuncusu Emre Kızılırmak, baba olmak üzerine samimi açıklamalarda bulundu.
 
Yeni sezonun merak edilen yapımlarından olan “Bir Deniz Hikayesi” Eylül ayında izleyici ile buluşmayahazırlanıyor. Çekimleri Marmaris Bozburun' da devam eden dizide ünlü oyuncu Emre Kızılırmak, oğlu Deniz'e hem annelik hem babalık yapan vefakar ve sevgi dolu bir babayı canlandırıyor.
 
Gerçek hayatında da yeni baba olan ünlü oyuncu canlandırdığı Hakan karakteri ve babalık hakkında samimi
itiraflarda bulundu.
 
'Bir Deniz Hikayesi' nde oğlunu doğduğu günden itibaren, annesinden ayrı ve tek başına büyütmeye çalışan baba karakterini canlandırıyorum. Hakan karakteri aslında, oğlunun annesinden ayrı kalmasında hiç bir suçu olmayan bir baba, ve tüm zorluklara rağmen oğluna elinden geldiğinden fazlasıyla annesinin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyor. Kesinlikle zor ve bir o kadar sorumluluğu fazla olan bir durum. Gerçek hayatta insanlar, böyle veya farklı türde onlarca olayla karşılaşabiliyor. Aynı şeyler benim başıma gelse tabi ki zorluk çekerdim ama çocuğumu büyütmek ve hayata sımsıkı bağlanmak için tüm gücümle mücadele ederdim”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...