Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir can beş can oldu!

Bir can beş can oldu!

SAĞLIK Haberleri

Büyük bir fedakarlık ve insanlık örneği gösteren EMRE Ailesi organ nakli onayı verdi.

Hasta Ünal EMRE, 51 Yaşında 26.08.2015 günü ciddi beyin kanaması nedeniyle yoğun bakım ünitemize yatırıldı. Tıbbi tedavi uygulandı. Beyin ölümü gerçekleşen hasta için hasta yakınlarıyla görüşüldü. Büyük bir fedakarlık ve insanlık örneği gösteren EMRE Ailesi organ nakli onayı verdi. Hastanemiz organ nakli koordinatörlüğü ve Kocaeli Tıp Fakültesi organ nakli koordinatörlüğü süreci yürüttü. 28.08.2015 günü hastanemiz ameliyathanesinde kalbi Koşuyolu Hastanesindeki hastaya, karaciğeri Ataşehir Memorialdaki bir hastaya, Böbrekleri Beylikdüzü İnternational Medikana Hastanesindeki bir hastaya, Korneası Kocaeli Üniv.Tıp Fakültesindeki bir hastaya nekledilmek üzere buradan gelen ekipler tarafından alınarak gönderildi.

Öncelikle vefat eden Ünal'a Allah'tan rahmet, EMRE ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Büyük bir insanlık örneği ile zor bir karar vererek hasta kişilerin sağlığına kavuşmasına neden olmuşlardır. Bu davranış umarız tüm Türkiye'ye örnek olur.

EMRE ailesinin kızlarının ifadesi bunu çok güzel açıklamaktadır. “Babam Sağlığında da insanlara yardımcı olurdu, ölünce de insanlara yardımcı oldu”. EMRE ailesinin üzüntüsü, 4 ailenin sevincine dönüşmüştür.

Kocaeli 'de ilk defa bir özel hastanede böyle bir işlem ilk defa gerçekleştirilmiştir.

Bir can beş can oldu!

Tekrar Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu ve Ailesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, kederli EMRE Ailesine ve sevdiklerine sabır dileriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...