Mardin'de jandarma karakoluna saldırı

/ Kaynak: AA
Mardin'de jandarma karakoluna saldırı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Midyat ilçesinde teröristlerce Yemişli Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıda 1 asker hafif yaralandı

Midyat ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca Yemişli Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıda 1 asker hafif yaralandı.
Valilikten yapılan açıklamada, Yemişli Jandarma Karakol Komutanlığı'na saat 18.30 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarınca saldırıda bulunulduğu bildirildi.
Saldırıya jandarma personeli ve geçici köy korucularının anında karşılık vermesi üzerine teröristlerin olay yerinden kaçtığının belirtildiği açıklamada, bir askerin hafif şekilde yaralandığı ve ayakta tedavisinin ardından taburcu edildiği aktarıldı.
Açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdüğü ifade edilerek, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için güvenlik kuvvetlerinin çalışmalarına, aralıksız ve kararlı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...