Cenk Tosun'dan Fatih Terim'e mesaj

Cenk Tosun'dan Fatih Terim'e mesaj

SPOR Haberleri

Golcü futbolcu Cenk Tosun, Gaziantepspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın en golcü futbolcusu durumunda olan Cenk Tosun, Gazinatepspor maçını da boş geçmedi ve golünü atarak takımınnın gelibiyetine katkıda bulundu. Golcü futbolcu karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.


İşte Cenk Tosun'un açıklamaları;


"Öncelikle burada, Gaziantep'te 3 senem geldi. Türkiye'deki ilk deneyimimdi, onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Gol atınca sevinmek içimden gelmedi o yüzden. İnsan normalde haykıra haykıra sevinmek istiyor gol attığında. Rakibi iyi yorduk, gollerin peş peşe gelmesini ona yoruyorum ben. İkinci golde penaltı yüzde yüz, güzel de bir yere vurdum. Beşiktaş'ın her sene gruptan çıkmak isteği vardır. Biz de bunu başaracağız."


'Gollerimi atmaya devam edeceğim'


Cenk Tosun ayrıca maç sonunda Milli Takım kadrosunda yer almaması ile ilgili de yorum yaptı.


Golcü futbolcu, "Ben de üzüldüm ama çalışmaya ve gollerimi atmaya devam edeceğim. İnşallah bir dahaki kampta beni de çağırır Fatih hoca. Mario Gomez ile aramızda rekabet yok. Hoca çift forvet de deniyor, tek de. İnşallah attığımız gollerle şampiyon oluruz." diyerek Fatih Terim'e mesaj gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...