Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenk Tosun'dan galibiyet değerlendirmesi

Cenk Tosun'dan galibiyet değerlendirmesi

SPOR Haberleri

Gaziantepspor'u 4-0 yenen Beşiktaş'ın futbolcuları Cenk Tosun ve Olcay Şahan, karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendirdi.

Cenk Tosun, maçın genel anlamda özellikle son 10 dakikaya kadar ortada gittiğini söyledi.
Sonlara doğru rakiplerini yorup, baskı kurmayı başardıklarını ifade eden Cenk, "Biz aslında açılmak için bir gol bekliyorduk. Onu da Oğuzhan'ın bireysel başarısıyla bulduk. O gol bizim önümüzü açtı. Daha sonrasında ise goller atmayı başardık" dedi.
Penaltı pozisyonunun tartışılamayacağını dile getiren Cenk, penaltı öncesinde kendine güvenip topun başına geçtiğini ve iyi yere vurup gol atmayı başardığını kaydetti. Beşiktaşlı futbolcu, maç öncesinde penaltıcı olarak Gökhan Töre'nin belirlendiğini ancak kazanılan atış sonrasında kendisinin atması için ricada bulunduğunu belirtti.
Gaziantepspor'da 3,5 sezon forma giydiğini anımsatan Cenk Tosun, bu nedenle golden sonra sevinmek istemediğini kaydederek, şunları söyledi.
"Açıkçası içimden çok fazla sevinmek gelmedi. Ben burada 3,5 sene ekmek yedim. Zaten aksi bu kente ihanet etmiş gibi bir şey olurdu. 3. ve 4. golü çok güzel kontra atağa çıkıp attık. Gol atan ve attıran tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çünkü hiçbirimiz egolu davranmadık. Mesela Gökhan 3. golde kendisi denemek yerine Olcay'a çıkardı. O yüzden İnşallah bu sene başarılı olacağız."
Milli takıma seçilememesiyle ilgili olarak da Cenk, "Milli takıma gidemeyecek olmama ben de çok üzüldüm ama çalışmaya devam edeceğim, golleri atmaya devam edeceğim. İnşallah bir dahaki kampta Fatih hoca (Fatih Terim) beni de çağırır. Üzülmüyor değilim ama çalışmalarıma devam edip yeniden formayı almak istiyorum" diye konuştu.
- Olcay Şahan'ın açıklamaları
Olcay Şahan ise Gaziantep'in en zor deplasmanlardan birisi olduğunu dile getirdi.
Maça iyi başladıklarını, ilk yarıda da pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini anlatan Olcay, ikinci yarıda çift forvete dönünce pozisyonların da peş peşe geldiğini vurgulayarak, "Oğuzhan'ın çok güzel frikiğiyle kapıyı açtık. Sonrasında da Gökhan Töre'nin sayesinde 2, 3 derken rahatladık" dedi.
Gökhan Töre'nin gol atmak yerine kendisine pas vermesinin önemli olduğunu vurgulayan Beşiktaşlı futbolcu, "Bu da gösteriyor ki bu takımda birlik ve beraberlik var. Kimse egoist değil. Bunu sezon sonuna kadar sürdürebilirsek sezon sonunda hedefimize yüzde 100 ulaşacağız. Burada önemli olan kazanmaktı. Biz buraya 3 puan almak için geliyoruz. Bunu da başardık" şeklinde ifadeler kullandı.
Olcay Şahan, UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldıkları H grubuyla ilgili de, "Çok güzel bir grup. Galatasaray'dan daha zor bir gruba girdiğimizi düşünüyorum. Tabi ki Avrupa'da tanınmış takımlarla aynı grupta olmak güzel. Sonuçta geçen sene Avrupa'da neler yapabildiğimizi gösterdik. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah çok da başarılı olacağız" değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...