Şenol Güneş: Mükemmel değiliz

Şenol Güneş: Mükemmel değiliz

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, “Eksiklerimiz var. Oyuncuların performansının daha yukarı çıkmasını bekliyorum” şeklinde konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 4-0'lık Gaziantepspor galibiyetini değerlendirirken önemli mesajlar verdi. "Sezon başındayız. Zaman zaman oyuncuların dalgalanma geçirmesi doğal" diyerek sözlerine başlayan siyah-beyazlıların hocası, "3 maçın 3'ünü de kazanabilirdik ama Trabzon'a kaybettik. Oyuncu üstünlüğümüz var. Daha güzel oynayarak galibiyet elde edebilirdik. 3 tane hazırlık maçı gibi düşünmek gerekir. Trabzon maçı dışında hem Mersin hem de Gaziantep'i deplasmanda yenmek önemli” dedi. Güneş, “Sahanın düzgün olup, akıcı bir oyun olması gerekir. Oyuncuların en olumlu tarafı maçı sonuna kadar bırakmadılar. Bulduğumuz gol sonrası oyun kendiliğinden lehimize işledi. Daha fazla pozisyon bulan bizdik. Tempolu ve hızlı oyun yapımızdan dolayı oyuncuları tebrik ediyorum. Skora baktığınız zaman güzel ama 'her şey mükemmel' demek, eksik olur. Oyuncuların performansının daha yukarı çıkmasını bekliyorum. Ama bu normal bir gidiş" diye konuştu.
Cenk Gönen'e üzüldüm
Avrupa Ligi'ndeki rakipleri de değerlendiren Güneş, "Gruptan çıkmak istiyoruz. İlk maçımızdan 3 puanla ayrılmak önemli. Lokomotiv Moskova ve Sporting Lizbon güçlü görünüyor ama grupta dört takım var. İyi başlarsak taraftarın da desteğiyle gruptan çıkarız" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlıların hocası, “Cenk Gönen'in gitmesine üzüldüm. Cenk benim inandığım bir oyuncuydu. Ama o kendi açısından başka öncelikleri düşündü. Ama gitmek isteyen oyuncuyu tuttuğunuz zaman yararlı olacağını düşünmüyorum. Alternatif olarak başka bir kaleci alabiliriz. Çünkü önümüzde Süper Lig ve UEFA var" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...