Zerrin Özer'den engellilere moral

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Zerrin Özer'den engellilere moral

Magazin Haberleri  / AA

Sanatçı Zerrin Özer, Bodrum'un Turgutreis beldesinde zihinsel ve bedensel engelliler için düzenlenen yılbaşı etkinliğine katıldı.

nbsp;Zihinsel ve bedensel engellilerin eğitim gördüğü Bodrum Sağlık Vakfı'nda düzenlenen etkinliğe Özer, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı. Etkinlikte engelli öğrencilerle ilgilenen Zerrin Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, bedensel engelli olmanın sorun yaratmadığını ifade ederek, "Bence ruhen engelli olanları düşünmek lazım. Bedenen engelli olmak sorun değil. Ben kendimi engellilere çok yakın hissediyorum. Sanki ailemden bir parça gibiler. Tüm yüreğimle geldim buraya, çok mutluyum. Bugün onlar için çok özel. Çünkü bu tür güzellikleri her zaman yaşayamıyorlar" diye konuştu. Özer, sağlık durumunun iyi olduğunu, ilaçlar ve şeker hastalığı nedeniyle aldığı kiloları diyet yaparak vermeye çalıştığını söyledi. Bu arada Özer'in elinde bulunan tespih dikkati çekti. Özer, gazetecilerin tespihle ilgili sorusuna, "Konya'da çok yakın dostlarım var onlara gitmiştim, oradan aldım. Bu bir sabır tespihi. Aslında her şeye sabırlıyız. Bana da yakıştı böyle Hanım Ağa gibi" yanıtını verdi.
Magazin
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...