CHP'de vekillik için sürpriz isimler gündemde!

CHP'de vekillik için sürpriz isimler gündemde!

POLİTİKA Haberleri

7 Haziran'dan önce yapılan ön seçim sonuçlarıyla gelen milletvekillerini korumayı düşünen CHP'de vekillik sürpriz isimlere teklif gidecek.

Seçime hazırlanan CHP yönetimi, ön seçimle gelen 86 milletvekilini koruma konusunda ilke kararı alsa da, merkez kontenjanıyla atanan milletvekilleri de dahil olmak üzere vekil seçilemeyen sıralarda yer alan adayları değiştirmek için nabız yokluyor.


EN SÜRPRİZ İSİM MHP'DEN İHRAÇ EDİLEN SİNAN OĞAN


Alınan bilgilere göre, CHP'de Iğdır için, bir süre önce MHP'den ihraç edilen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın ismi geçiyor. Şanlıurfa, Tunceli, Kahramanmaraş, Adıyaman gibi vekil çıkarılamayan kentlerle oy oranını düşüren Gaziantep ve Kocaeli için sıralamalarda değişikliğe gidilebileceği konuşuluyor. Kulislerde, istifa eden İhsan Özkes'in yerine Murat Karayalçın'ın aday olacağı, tiyatrocu Levent Üzümcü'nün de isminin geçtiği ifade ediliyor. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...