Aykut Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar

Aykut Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

Galatasaray'a 4-1'lik skorla mağlup olan Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maç sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konya'daki mücadele sonrasında Lig TV'ye konuşan Aykut Kocaman, maçı değerlendirken karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus için de görüşlerini aktardı.
İşte Kocaman'ın açıklamaları;
"Son dakikaya kadar, düşündüğümüz ölçüde geçti oyun ancak her an beraberliği yakalayabilecekken, son dakikadaki o çözülme çok tatsızdı bizim adımıza. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Fırat Aydınus'u da tebrik ediyorum, ima yok, herkes anlıyor ne demek istediğimi. Bu hafta enteresan bir hafta."
"KAYA AĞABEYİ KAZANMALIYIZ" 
Torku Konyaspor'lu Ömer Ali Şahiner ise kaleci Kaya Tarakçı'nın yediği kritik gollere dikkat çekerek şunları ifade etti:
"Bu farklı skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum, istediklerimizi genel olarak yaptık, birlikte oynamaya çalıştık, öne de geçebilirdik, yediğimiz kritik goller bize hem moral olarak hem de oyun olarak geriye götürdü. geçtiğimiz 2 haftada Muslera 2 kötü gol yedi, bugün Kaya ağabey 2 kötü gol yedi, Kaya ağabey bize geçen hafta önemli puanlar kazandırdı, onu kazanmamız gerekiyor. oyun olarak kötü değiliz, hak etmedik. Bizim için daha önemli olan Kaya ağabeyi kazanmak bundan sonrası için, hata her zaman oluyor. Rakibi tebrik ediyorum. Oyun için önümüzdeki haftalar için kötü değiliz, üstüne koyacağız, yeni transferlerin katkısıyla daha iyi olacağız"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...