Linç edilen PKK'lıyı polis kurtardı!

Linç edilen PKK'lıyı polis kurtardı!

GÜNDEM Haberleri

3 polisin cenazesinin kalktığı gün ibretlik olay! Polis, kendilerine kurşun sıkan teröristi, 3 defa linç girişiminden kurtardı.

Doğu ve Güneydoğu'da teröre karşı mücadele eden polis, diğer yandan kendilerinin canına kasteden hainlerin hayatını korumak zorunda kalıyor. Diyarbakır'da geçtiğimiz hafta polis aracına atmak istediği patlayıcı elinde infilak eden 14 yaşındaki saldırganın parmakları kopmuş, küçük terörist emniyet güçleninin yardımıyla hastaneye kaldırılmıştı. Benzer bir olay bu sefer Erzincan'da yaşandı. Kemah'ta minibüs tarayıp bir kadının ölümüne yol açan teröristlerden biri yaralı ele geçirildi. Hain PKK'lı, Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Haberi duyan vatandaşlar, tepki için hastane önünde toplandı. Bu sırada durumu ağır olan teröristin Erzurum'a sevki kararlaştırıldı. Sağlık ekipleri teröristi arka kapıdan çıkardı. Ambulans Erzurum'a giderken Tercan ilçesinde vatandaşların toplandığı haberi geldi. Bunun üzerine araç Sivas'a yönlendirildi. Ancak teröristi Refahiye'de de bir sürpriz bekliyordu. Vatandaşlar, Sivas karayolunu kesti. Polis ve jandarma ekipleri yoğun güvenlik tedbiri aldı. Ambulanstan indirilerek zırhlı araca bindirilen terörist, halktan kaçırılarak Sivas'a götürüldü. Olaylar burada da bitmedi. Sivaslılar, teröristi linç etmek için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servis önünde toplandı. Çevik kuvvet, TOMA ve çok sayıda polis ekibi hastane girişlerinde tedbir aldı. Bu sırada trafik kazası sonucu ambulansla hastaneye gelen bir yaralı, terörist zannedildi. Ambulanstaki yaralıyı terörist sanarak saldırmak isteyen grubu polis önledi. Bu arada yaralı teröristin zırhlı bir araçla Sivas Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne getirildiği, burada bir müddet bekletildikten sonra ambulansla Ankara yönüne hareket etti. Yaklaşık 5 saat süren kovalamaca ardından PKK'lı terörist hangisi olduğu açıklanmayan komşu illerden birinin hastanesine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...