Şehitlere hazin veda

Şehitlere hazin veda

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa ve Tunceli'deki hain saldırılarda şehit düşen 3 polis memuru, Ankara, Hatay ve Nevşehir'de gözyaşı ve dualarla defnedildi

Şanlıurfa'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan 2 polis memurundan Tanju Sakarya, Başkentteki Kocatepe Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit polis memurunu son yolculuğuna acılı ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve çok sayıda meslektaşı uğurladı. Diğer şehit polis Fatih Kılbey'in (45) cenazesi de, memleketi Hatay'daki Antakya Şehitliği'nde defnedildi. Şehidin annesi Emine, ağabeyi Mustafa Kemal, eşi Özlem Kılbey ve çocukları Gaye Nur (17), Ayışıl (8) ve Taha (6) ile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Öte yandan, Tunceli'nin Nazimiye İlçe Emniyet Amirliğine ve kaymakamlık lojmanlarına önceki gün bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Rıza Güneş'in cenazesi, memleketi Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde toprağa verildi. Şehidin babası Şahin Erdoğan, annesi Fadime ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...