Müşterilere 'uyku' yasağı

Müşterilere 'uyku' yasağı

DÜNYA Haberleri

Aşırı sıcak havalarda uyumak için bir mobilya firmasının mağazalara akın edince firma, tesislerinin kullanılmasına ülke çapında yasak getirdi.

Çin'in başkenti Pekin'de insanlar aşırı sıcak havalarda uyumak için ünlü bir uluslararası mobilya firmasının mağazalara akın edince firma, tesislerinin kullanılmasına ülke çapında yasak getirdi. İnsanlar aşırı sıcaklardan bunalınca mağazada teşhir için konulan kanepe ve yataklara akın ediyordu. İnsanların işi ilerletip sereserpe uzanarak örtülere bürünmesiyle mağazalar bir alışveriş yeri olmaktan çıkmış, mülteci sığınma yerlerini andıran görüntüler ortaya çıkmıştı. Müşteriler, kanepelerde uyuyanlardan dolayı alışveriş yapamamaktan yakınınca firma yasak getirdi. Firma geçen sene de yasak getirmiş ama insanların akınını önleyememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...