Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan 30 Ağustos'ta bir ilk!

Erdoğan'dan 30 Ağustos'ta bir ilk!

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de 30 Ağustos resepsiyonunda konuştu.

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 1800 kişinin davetli olduğu 30 Ağustos resepsiyonunda bir ilk yaşandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1800 davetliyle görüştüğü program, şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı.
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;


30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonumuza iştirakiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsınızda milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramınızı tebrik ediyorum. Milli bayramların, milletlerin tarihi serüvenleri için de önemli yerleri vardır. 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1922 yılında Büyük Taaruz'u başarıyla sonuçlandırdığımız bir gün olması ötesinde anlamlara sahiptir. Milletimzin o tarihten geriye doğru giden yaklaşık bir asırlık döneminde tüm yaşanan hayal kırıklıkları ilk defa Çanakkale ile bir ümide yeni bir yürek çarpıntısına yol açmıştır. 30 Ağustos bu ümidi kesin ve tartışmasız bir zafere dönüştüğü Ardından kurulacak genç cumhuriyetin kapılarının aralandığı tarihtir.


İhtiyacımız olan en önemli şey, birlik ve beraberliktir.


KOMUTANLAR VE ASKERLER İLE TELEFON BAĞLANTISI


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos resepsiyonunda yurtiçinde ve yurtdışında görev yapan askerlerle görüntülü bağlantı ile görüştü.
Erdoğan, Bosna Hersek'teki Türk temsil heyeti ile ardından da Afganistan'daki bir Türk uzman çavuş ile, Hint Okyanusu'ndaki TCG-Gemlik fıkrateyniyle görüntülü bağlantı gerçekleştirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...