Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'dan Diego'ya övgü

Pereira'dan Diego'ya övgü

SPOR Haberleri

Galibiyeti getiren iki gol Nani'den geldi ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Diego'yu yere göğe sığdıramadı.

Portekizli çalıştırıcı, "Normalde bireysel olarak oyuncuları konuşmam ama sahada dev bir Diego gördüm. Harika bir oyun oynadı ve kalitesini ortaya koydu" dedi. Maç için, "Puan kaybı ile ayrılsak hiç adil olmayacaktı. Herkes son saniye golünü konuşacak ama ilk dakikadan son dakikaya kadar biz kazanmak istedik. Bunun konuşulmasını istiyorum. Tek hata golü yediğimiz anda yaptığımız hataydı. Golden sonra taraftarımız üzüldüğü için üzüntü yaşadım. Kazandığımız ve onları mutlu ettiğimiz için sevinçliyim" yorumunu yaptı. 


'Tüm taraftarlara sarılmak istedim'


90+6'da gelen Nani'nin golüne en çok sevinen isim hiç şüphesiz her hafta eleştirilerin odak noktasında olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ydı… Nani'nin golüyle rahatlayan Portekizli çalıştırıcı, önce boynundaki kolyesini öptü ardından top toplayıcı çocuğa sarılıp onu öpücük yağmuruna boğdu. Pereira o an için, "Mutluluğumun ve hissettiklerimin bir göstergesiydi. O an aslında tüm taraftarımıza sarılmak istedim" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...