Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'li Bakan'dan skandal sözler!

/ Kaynak: İHA
HDP'li Bakan'dan skandal sözler!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AB Bakanı Ali Haydar Konca, sözde Ermeni soykırımı hakkında haddini aşan sözler söyledi.

AB Bakanı Ali Haydar Konca, sözde Ermeni soykırımı hakkında bir soru üzerine, "Bir katliam yapıldığı çok açık ve nettir. Bunu herkes kabul ediyor" dedi.
Konca, "Sözde Ermeni soykırımı konusunun Avrupa Birliği'nde gündeme gelmesi karşısında alacağı tavrın ne olacağı" sorusuna şöyle yanıt verdi:


"KATLİAM YAPILDIĞINI HERKES KABUL EDİYOR"


“Bir katliam yapıldığı çok açık ve nettir. Bunu herkes kabul ediyor. Esas itibariyle kabul etmeyen de yok. Asıl olan onun tanımlanması noktasındadır. Onu da partimizle tartışıp konuşup ve birlikte vereceğimiz karar doğrultusunda görüşümüzü netleştireceğiz.”


"ÖDÜLE GEREK YOK"


Konca, İçişleri Bakanlığı'nın terörle mücadele kapsamında Ödül Komisyonu kurması için “Bu Amerika'daki Teksas hikayelerine benziyor. Ödülle falan terörü bilmem neyi yok etmek. Vurarak kırarak sorunlar çözülmez. Bu denendi denendi sonuç alınmadı. Mantıklı ve sağlıklı bulmadığımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...