Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonsporlu kaleci Manisa ekibinde

/ Kaynak: İHA
Trabzonsporlu kaleci Manisa ekibinde

SPOR Haberleri  / İHA

Akhisar Belediyespor, transferin son gününde Trabzonspor'un gözden çıkardığı 29 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk'ü 2 yıllığına renklerine bağladı.

Trabzonspor'un sözleşmesini karşılıklı fesh ettiği Fatih Öztürk, Akhisar Belediyespor'la sözleşme imzaladı. Teknik direktör Cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda kulübe ileride kazanç sağlamak amacı veya kadroda yer bulduğu takdirde eldivenleri alabileceğini kaydeden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Kendisini yetenekli bir kaleci olarak yorumluyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda bu sezon 26 kişilik kadromuzda bulunamayacak ancak takımla idmanlara çıkacaktır. Kendisi ile 2 yıllığına anlaştık İleri ki günlerde zaman ne gösterir bilmiyoruz. Belki bonservis konusunda kulübe bir gelir sağlayacaktır veya başarı grafiğini yükseltip teknik heyetin gözüne girerse eldivenleri de kapar. Kulübümüz ve oyuncumuz için hayırlı olsun” dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...