Bu da nazarlık olsun

Bu da nazarlık olsun

SPOR Haberleri

Şota Arveladze iki puan kaybına rağmen hırslı futboldan dolayı oyuncularını tebrik etti

Süper Lig'e iki maçta iki galibiyetle giren ve 3. maçta evinde Akhisarspor'la berabere kalan Trabzonspor'da iki puan kaybına üzüntü var ama moraller yerinde. Teknik Direktör Şota Arveladze'nin futbolcularıyla yaptığı toplantıda takımının ortaya koyduğu futbolu övdüğü öğrenildi. Gürcü çalıştırıcının, "Ortaya koyduğunuz futbol ve kazanma hırsınız beni mutlu etti. Futbolumuz her hafta daha da gelişiyor. Hepinizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Yerel basın da bordo-mavili takımı kaybedilen iki puana rağmen övdü. Önceki yıllarda alınan olumsuz sonuçlarda takıma sert eleştiriler getiren basın geleceğe ait olumlu sinyaller olduğunu manşetlerine taşıdı. 
Manşetler olumlu
Karadeniz Gazetesi, "Bu da nazarlık olsun. Hesapta hiç yoktu" başlığını kullanırken, Günebakış Gazetesi, "Trabzon'da Fırtına hız kesti. Bursa ve Beşiktaş'ı deviren Trabzonspor Akhisar'a diş geçiremedi. Nazar boncuğu olsun” başlıklarını kullandı. Son Nokta Gazetesi, "Direkten dönen liderlik. Kaçan balık büyük olur. İlk iki hafta fırtına gibi esen Trabzonspor, Avni Aker'de göze geldi, Akhisar'ı geçemedi” ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Bu hiç olmadı. Trabzonspor Akhisar engeline takıldı, 10 yıl sonra 3'te 3 yapma şansını kaçırdı" dedi. Öte yandan Şota Arveladze, Akhisar Belediyespor maçının ardından milli takım arası sebebiyle oyuncularına iki gün izin verdi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...