Fener'e kral golcü Erik Lima

Fener'e kral golcü Erik Lima

SPOR Haberleri

Fenerbahçeliler, Brezilya'nın Goias takımında oynayan golcü Erik Lima ile devre arası için anlaşmaya vardı

Fenerbahçe, Goias'ta forma giyen 21 yaşındaki Brezilyalı golcü Erik Lima ile devre arası için anlaşmaya vardı... Transferin hızlı takımı olan sarı-lacivertli ekip son günü de boş geçmezken, geleceğe yatırım olarak gördüğü Lima'nın transferini de şimdiden noktaladı. Transferi açıklayan ise Goias'ın Başkanı Sergio Rassi oldu. Terra'ya konuşan Rassi, "Ortada bir anlaşma var. Henüz resmi değil. Fakat Erik'i F.Bahçe'ye sattık" dedi. 


52 maçta 20 gol kaydetti 
Goias Başkanı Rassi, oyuncunun yıl sonuna kadar kendileriyle kalacağını belirtip, "Kulüp bonservis bedelinin yarısını şimdi alacak, geri kalanını ise yeni yılda. Erik'in ücretini de F.Bahçe ödeyecek. Biz onun menajerini bekliyoruz ve son detayları görüşeceğiz" dedi. Fenerbahçe yeni transferi Lima için Goias ekibine 8 milyon euro ödeyecek. 88 maçta forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız 32 de gol attı. 2013 yılında Sao Paulo Gençler Ligi'nde gol kralı Olan Lima, Brezilya U23 Milli Takımı'nda da oynuyor. F.Bahçe'nin resmi twitter hesabını takibe alan Lima'nın Brezilya'da yeni Alex olarak görüldüğü kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...