Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da teröristler yol kesip, doktor öldürdü!

Diyarbakır'da teröristler yol kesip, doktor öldürdü!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında yol kesen bir grup PKK'lı, kendilerini görüp geri kaçan bir aracı taradı.

Taranan araçta bulunan bir doktor hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Lice ile Kulp ilçeleri arasında bulunan Yapraklı köyü yakınlarında havanın kararması ile birlikte bir grup PKK'lı karayolunu trafiğe kapattı. Geçen araçları durduran grup, kimlik kontrolü yaptı. Bu sırada Kulp istikametinden Lice istikametine giden bir araç, PKK'lıları görünce geri kaçmak istedi. Ancak aracın geri döndüğünü gören PKK'lılar, uzun namlulu silahlarla ateş açtı.


Saldırıda araçta bulunan ve Lice ilçesinde aile hekimi olduğu öğrenilen Doktor Abdullah Birol hayatını kaybetti. Haber verilmesi üzerine bölgeye Lice ilçesinden cenazeyi almak için gönderilen 112 Acil Servis ekibi ise PKK'lılar tarafından bir süre engellendi. PKK'lılar, ilk başta cenazeyi sağlık ekibine vermek istemedi ancak ekipte bulunanların meslektaşlarını almak konusunda ısrarcı olması üzerine cenaze teslim edildi.


Abdullah Birol'un Diyarbakır'ın Dicle ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...