Kim 2011'i hatırlamak ister?

- Güncelleme:
Kim 2011'i hatırlamak ister?

Magazin Haberleri

Bir yılı daha devirdik. Akıllarda neler kaldı diye merak ettik ve 2011'de yaşanan olaylarla ilgili 50 soruluk bir imtihan hazırladık. Okuyun cevaplayın, bakalım ne kadar "gündem kurdu"sunuz!

Deyim yerindeyse fırtına gibi bir yıl yaşadık. Dünya tarihi neredeyse yeniden şekillendi. Krizler, isyanlar, depremler, operasyonlar, kayıplar ve skandalların gölgesinde geçti 2011. Tunus'ta başlayan kıvılcım, bütün Arap ülkelerini tutuşturdu. Kendilerini vazgeçilmez gören diktatörler, tesbih taneleri gibi bir bir döküldü. Avrupalı liderlerin başını ise ekonomik kriz yedi. Birçok ülke iflas bayrağını çekti.

Türkiye'de yılın ilk çeyreğinde esmeye başlayan seçim rüzgârı bütün yaza damgasını vurdu. Ardı ardına gelen şehit haberleriyle yüreğimiz yanarken Van'da yaşanan depremle acımız katlandı.

Bakalım hafızalarda neler kaldı diye merak ettik... 50 soruluk bir 2011 testi hazırladık. Bu sınavda kopya çekmek serbest, derste kalma yok.


Kim 2011'i hatırlamak ister?



CEVAP ANAHTARI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...