Film değil gerçek!

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Film değil gerçek!

Dünya Haberleri  / OZEL

Bir kundakçı Hollywod'u alevler içinde bıraktı. Kundaklama sonunda arabalar, evler alevler içinde kalırken görüntüler, Hollywood film sahnelerini aratmadı.

Bir kundakçı, Hollywood'da dört saat içinde 22 yeri yaktı. Kundaklama sonunda arabalar, evler alevler içinde kalırken görüntüler, Hollywood film sahnelerini aratmadı.Los Angeles itfaiyesi, yangınları kontrol altına almak için yoğun bir mücadele verirken, aksiyon sahnelerini andıran görüntüler ortaya çıktı. Onlarca Hollywood sakini, evlerini terk etmek zorunda kaldı, bazı bölgelerde elektrikler kesildi.Dehşet verici görüntülerin oluştuğu yangında kundakçının kimliği tespit edilemedi. Belediye Başkanı Antonio Villaraigosa olayda ölen ya da yaralanan olmamasının büyük şans olduğunu söyledi.Yetkililer, bunun terörist bir saldırı olmasına ihtimal vermediler. Kundakçı ya da kundakçıların yakalanmalarına yol açaccak bilgi verenlere 35 bin dolar mükafat verilecek.

Dünya
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...