İran radara yakalanmayan füze denedi

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
İran radara yakalanmayan füze denedi

Dünya Haberleri  / AA

İran'ın, bugün radarlara yakalanmayan Mihrab adını verdikleri ve en gelişmiş anti-radar sistemiyle donatılmış orta menzilli füzenin başarıyla denendiğini bildirildi.

nbsp;Resmi haber ajansı İRNA'nın, askeri yetkililerin açıklamalarına dayanarak verdiği haberde, İran'ın Körfez'de yaptığı deniz tatbikatının son günlerinde yeni bir orta menzilli füze denediği belirtildi. Ajansa konuşan Donanma Komutan Yardımcısı Mahmud Musavi, Mihrab adı verilen orta menzilli karadan havaya füzenin İranlı bilim adamları tarafından en gelişmiş anti-radar teknolojileriyle donatıldığını ve başarıyla test edildiğini söyledi. nbsp;İran, stratejik Hürmüz Boğazı yakınlarındaki uluslararası sularda 10 gün sürecek deniz tatbikatında uzun menzilli füze denemesini ertelemiş ve denemenin birkaç gün içinde yapılabileceğini bildirmişti.
Dünya
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...