Umre kayıtları başladı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Umre kayıtları başladı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Bahar ve yaz dönemi umre kayıtları bugün başladı. Malatya Müftülüğü, internet ortamında da başvuru yapılabileceğini bildirdi.

nbsp;Malatya Müftülüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Umreye gitmek isteyen vatandaşlarımız il ve ilçe müftülükleri umre büroları, Malatya İl Müftülüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet adresinden kendilerine uygun umre programı belirleyerek, seçmiş oldukları umre turunda 2 veya 3 kişilik oda tercihinin yanında bulunan banka kodu ile birlikte anlaşmalı bankalardan (Türkiye Vakıfları, T.C. Ziraat, Akbank, Türkiye Halk, Asya Katılım, Al-Baraka Türk Katılımı, Kuveyt Türk Katılımı, Türkiye Finans Katılım Bankaları) birine giderek bu tura ait umre ücretini yatıracaktır. Umre ücretini bankaya yatırmayanların kayıtları ne müftülüklerce ne de internet ortamında alınmayacaktır. Umreye gidecek olan vatandaşlarımız kendileri, eş, çocuk veya diğer akrabaları için ücretlerini TC kimlik numarasıyla birlikte ayrı ayrı yatırmaları gerekmektedir" denildi. Umre hakkında geniş bilginin müftülüklerden alınabileceği kaydedildi.

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...