Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda ile Sinem nikah tarihini açıkladı

- Güncelleme:
Arda ile Sinem nikah tarihini açıkladı

Magazin Haberleri

Atletico Madrid'te oynayan sevgilisini görmek için İspanya-Türkiye arasında mekik dokuyan Sinem Kobal, evlilik konusu çevresinde dönen sohbet üzerine, lig bitiminde ilişkilerini nikah masasında noktalamak ve beyaz gelinlik giymek istediğini dile getirdi.

Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden Ata Demirer ve sevgilisi Özge Borak, Atletico Madrid'te top koşturan Arda Turan ve genç oyuncu sevgilisi Sinem Kobal artık arkadaşlıklarını çift olarak sürdürüyor. Milliyet'te yer alan habere göre, mutlu beraberliklerini nişan yüzüğüyle taçlandıran ve evlilik hazırlığı yapan Ata Demirer'le Özge Borak, bir davette bir araya geldikleri Arda Turan ve Sinem Kobal ikilisine, mutluluğa giden yolda atmaları gereken adımları bir bir anlattı.
Uzun süredir beraber olan, ancak henüz ilişkilerine gerçek anlamda resmiyet kazandırmayan Sinem Kobal ve Arda Turan, Ata Demirer'in kendilerine espriyle karışık verdiği nasihatlerle geleceğe yönelik planlarını açıkladı.
Atletico Madrid'te oynayan sevgilisini görmek için İspanya-Türkiye arasında mekik dokuyan Sinem Kobal, evlilik konusu çevresinde dönen sohbet üzerine, lig bitiminde ilişkilerini nikah masasında noktalamak ve beyaz gelinlik giymek istediğini dile getirdi. Sohbetin sonunda Ata Demirer ve Özge Borak çifti, yazın gerçekleşecek olan düğünlerine ikiliyi de davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...