Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül: Kazanabilirdik ama...

Düzenleyen:
Gökhan Gönül: Kazanabilirdik ama...

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin ilk golünü kaydeden Gökhan Gönül, her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi ve “Kazanabilirdik ama olmadı” dedi.

Gaziantepspor karşısındaF.Bahçe'nin ilk golünü kaydeden Gökhan Gönül, her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi ve “Kazanabilirdik ama olmadı” dedi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Gökhan Gönül, "Bu akşam 2 puan kaybettik. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Fenerbahçe hiçbir maça beraberlik için çıkmaz. Çok klişe olacak ama bazı maçlardan ders çıkarmak gerekir, bu da onlardan bir tanesi. Yeni kurulan bir takımız. 10 kişi kalınca neler yapabileceğimizi gördük. İyi mücadele ettik. Kazanabilirdik ama olmadı. Galip olmak için gelmiştik. Başakşehir maçına bakacağız. O hafta derbi var. Sonuç ne olursa olsun bizim için önemli olacak. Kendi maçımızdan galip ayrılıp o haftaya güzel girmek istiyoruz" dedi.

Hasan Ali'nin gördüğü kırmızı kartla ilgili konuşan Gökhan, "Bazen saha içinde gördüklerinizle saha dışında kamerada görünen farklı olabiliyor. Böyle rezil bir zeminde rakip topu alana kadar yetişebileceğimi düşünüyordum, fazla mesafe yoktu aramızda. O anki düşüncem buydu. O yüzden hakeme söyledim yetişebilirim diye. Yağmur, kar olsa anlayacağım bu zemini ama kışın heralde burada kimse top oynayamayacak" değerlendirmesinde bulundu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...