Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sur ilçesinde kum torbalı önlem!

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Sur ilçesinde kum torbalı önlem!

YAŞAM Haberleri  / iha

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristler ile güvenlik görevlileri arasındaki çatışmalar zaman zaman şiddetleniyor.

Polis bariyerlerinin oluşturulduğu, Sur ilçesi girişlerinde kum torbaları ile mevziler oluşturuldu. Diyarbakır Valiliği tarafından ilçede hendek kazıp, barikat kuran teröristlere yönelik operasyonların yapılması için 6 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Yasağın sürdüğü Sur ilçesinde güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında süren çatışmalar zaman şiddetlenirken, ilçe girişlerinde oluşturulan güvenlik noktalarına da sık sık taciz ateşi açılıyor. İlçe girişinde oluşturulan güvenlik noktalarına yapılan taciz ateşlerine karşı kum torbalarıyla mevziler oluşturuldu.

Mevzilerde görevlendirilen polis ekipleri, kum torbalarını siper alarak görevlerini sürdürüyor. Sur ilçesine giriş yapılan bölgelerden Urfa kapı mevkiinde kum torbalarından oluşturulan mevzilerde görevli polis memurları, elleri tetikte sürekli olarak çevreyi gözetliyor.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ilçe genelinde yer yer silah ve patlama sesleri duyulurken, 4 koldan ilçeye giren özel harekat polisleri ile teröristler arasında çatışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...