Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Astana'nın hocası iddialı! 'Hepiniz göreceksin'

Düzenleyen:
Astana'nın hocası iddialı! 'Hepiniz göreceksin'

SPOR Haberleri

Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi olan Astana takımının teknik direktörü Stanimir Stoilov, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısına şansı gerçekleştirmek isteyeceklerini ifade eden deneyimli teknik adam şu açıklamaları yaptı:

"G.Saray maçı çok önemli. Yarınki maçta yine bir şansı gerçekleştirerek herkesi yanıltmak istiyoruz. Futbolda 11 gün ara verilmesi oldukça uzun bir süredir. Biz bu süreyi boşuna geçirmedik. Performansımızı korumak için elimizden gelen her şeyi yaptık, yarınki oyunda da bunu sergileyeceğiz, hepiniz göreceksin. Yarınki işimiz oldukça zor olacak. Galatasaray’da gerek eski teknik direktör gerekse yeni antrenör oldukça iyi hocalar. Mustafa Denizli’nin defalarca şampiyonluk kazandırdığını unutmamak gerek."

"Maç öncesi ve sabahı durumlar farklı olabiliyor. Yarınki maçtaki taktiğimizin iyi olup olmayacağını alacağımız puan belirleyecek. Astana oldukça yeni bir takım. İyi bir puan alarak ülkemize döneceğimizi düşünmekteyim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...