Çekmeköy'de korkutan patlama

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Çekmeköy'de korkutan patlama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ÇEKMEKÖY Kaymakamlık binası içindeki elektrik panosunda meydana gelen patlama paniğe yol açtı. Yangın, itfaiye erleri tarafından kısa sürede söndürülürken, kaymakamlık binası tedbir amacıyla boşaltıldı.

Yangın saat 16.30 sıralarında Taşdelen Mahallesi, Saray Caddesi'nde bulunan Çekmeköy Kaymakamlığı binasında meydana geldi. İddiaya göre, elektrik panosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu ve ardından yangın çıktı. Paniğe kapılan Kaymakamlık personeli durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede alevleri söndürdü. Kaymakamlık binası da tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Yangının olduğu kaymakamlık binası çevresinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de binada araştırma yaptı.

"ÖLÜ VE YARALI YOK"

Patlama sırasında kaymakamlığın önünden geçen bir vatandaş, “Büyük bir patlama olmuş. Trafo patlamış. Ölü yaralı yok da maddi hasar var. Patlamanın olmasıyla panik de olmuş. İtfaiye gerekeni yapıyor" dedi.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...